A bejegyzések listája

2010. február 9., kedd

A szabadkőművesek sötét titkai

A szabadkőművesség működésének feltárása egy újabb invenciózus kutatóval gyarapodott. Eredményeinek részletes leírása a ezen a címen található meg.

Most csak néhány kiemelkedő eredményét idézem:

"A világot valójában Babilon óta ők irányítják, vagy legalábbis, készülnek átvenni a hatalmat, ezt nem értettem pontosan. A háborúkat is ők szervezik, meg a népbutítást. Következésképpen igen hatékonyak, mert mindig voltak háborúk és buták. Csak sajnos, azt nem tudjuk, kik szervezik a békét, az ész elosztását és a karácsonyt, mert ezekből érzékelhetően kevés van, főleg az észből."

"...a földönkívüliek a szabadkőműves elit rendelkezésére bocsátottak egy szupertitkos technológiát is, ami a mágnesességen alapul, és aminek a segítségével mindenhová el lehet jutni üzemanyag nélkül. Ez azonban tényleg nagyon titkos, a könyvekben csak pár műszaki rajz és egy-két technikai adat volt megadva, amelyek alapján én csak egy retekhámozó gépet tudtam összeállítani..."

"Ők találták ki a vallásokat is. Először jött egy Mózes nevű szabadkőműves, de őt le kellett váltani, mert folyamatosan elcsavargott a tengerben meg a pusztában, és nem vette komolyan Palesztina leigázását. Később egy Jézus nevű szabadkőműves beadta az együgyűeknek, hogy meg fog halni, ezért meg is ölték. Tanítványa, Pál, ezzel nem foglalkozott, viszont Damaszkusz mellett ufókkal találkozott, ezt részletesen le is írta. Ebből lett a katolicizmus."

"Nostradamus – eredeti nevén Braun Palkó – egy jövőbe látó géppel is rendelkezett. Megjósolta többek között, hogy 1999 után 2000 jön, és mindkét évben lesz május, ami be is következett. Továbbá rájött arra is, hogyan lehet aranyból rezet gyártani. Egy másik találmányát, a kutyaszar eladását Trabant álnéven, halála után évszázadokkal sikeresen megvalósították."

"Korunk legszemérmetlenebb szabadkőművesei a Pink Floyd nevű zenekar, akik egyenesen Falnak nevezték el egyik lemezüket, nyilvánvaló utalásként."

"Állítólag van egy titkos terv, ami generációról generációra száll, és aminek érdekében évszázadok óta sötét aknamunkát folytatnak. Ennek keretében Magyarországot átköltöztetik Alaszkába, a nyugati fehéreket felküldik a Holdba, a feketéket betelepítik Európába, Ausztráliát elsüllyesztik, Afrikába pedig építenek egy rohadt nagy tricikligyárat, amiben csupa kínai fog dolgozni."

"Egyetlen dolgot azonban hadd mondjak még el. Mióta dolgozom ezen az összefoglalón, a szabadkőművesek szemmel tartanak, és titkon sugározzák az agyamat, hogy ne tudjak dolgozni. Reggelente pedig rendszeresen eltaszítják a lábtörlőmet Erzsi néni ajtaja elé. Egyetlen reményem már csak abban van, hogy ezt az írást még be tudom fejezn"



Kapcsolódó linkek: http://garaboncok.wordpress.com/2010/02/09/a-szabadkomuvesek-sotet-titkai/

Nincsenek megjegyzések:

A legolvasottabb bejegyzések

Blogarchívum