A bejegyzések listája

2015. május 5., kedd

Ifjúsági rádiójáték indexen (tiltólistán): Leállították az Időfutár sugárzását

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/472856_128364017358959_1938066536_o.jpg

A Kossuth rádióban futó Időfutár című, szabadkőműves motívumokat tartalmazó ifjúsági rádiójáték ismétlését az első évad után váratlanul leállították. Állítólag veszélyes az ifjúságra...

A készítői a következőket írták erről a Facebookon:

"70. Befejező rész." Ez szerepel a mai műsorújságban. Nagyon úgy tűnik, hogy ma hallhatunk utoljára a rádióban Időfutárt (az senkit nem zavar, hogy van még 140 rész). Ezek szerint van ember, aki komolyan vette a bulvárban gerjesztett Láng Zsolt-affért, hogy mi ÉVEKKEL ELŐBB tudtuk, melyik gazos telekre fog építkezni a polgármester, és "róla mintáztuk a gonosz házát". Agyrém!!! Röhögnék, ha nem fizetnénk érte ilyen súlyos árat. Úgy látszik, itt már mindent a szeppent igazodási kényszer és a paranoia mozgat... Ennek értelmében búcsúzóul csak annyit: ha ez az oldal "lefagyna" vagy mi, alkotók megszűnnénk adminnak lenni, akkor találkozunk egy másik idősíkban (vagy legalábbis másik platformon). Sándor bácsival szólva: behúzta a mattot a "szivárványos kolléga". De tudjátok, mindig van folytatás! Köszönjük eddigi megtisztelő figyelmeteket, nagy élmény volt évekig együtt kalandozni. Éljen Május 1!

Egy kommentár:

Megszoktam a magyar abszurdot, tényleg, de ez... A népszerű ifjúsági fantasy hangjáték-sorozatban az egyik főgonosz egy Apostol utcai erődszerű villában székel. Magára ismert a második kerületi polgármester és beindult a gépezet. Hiába derült ki közben, hogy az első évad ismétlését hallotta, ÉVEKKEL AZELŐTT készült hogy felhúzta volna a villáját az akkor még üres telekre. Hiába egyértelmű, hogy ha valós épület ihlette is az írókat, akkor az a Tasnádi-villa. Hiába bármilyen ésszerű érv. A káderek kilövik az Időfutárt. Végülis időutazókról szól. Tudhatták előre hogy a megadott címen mi épül majd, nem igaz?

A Blikk cikke indíthatta el a hajszát:


Bűntanya lett Láng Zsolt villájából

2015-03-03 03:30:00
Budapest — Ez ám a fatális véletlen! A Kossuth rádió most is műsoron levő népszerű hangjátékának, az Időfutár főgonoszának lakcíme megegyezik a II. kerületi polgármester, Láng Zsolt több százmilliós villájának címével – szúrta ki a Blikk.


Érdekes módon a Rádió weblapjáról is törölték a reklámját:

A keresett oldal nem található




Kedves Látogató!
Az Ön által keresett oldal nem található, kérjük nézzen vissza később,
vagy kattintson ide a kezdőlap megnyitásához.
Köszönjük szíves megértésüket.


Pedig nem is olyan régen még így nézett ki:

Származási hely: Szabadkőművességgel kapcsolatos programok

Kapcsolódó linkek:

http://szkp1.blogspot.hu/2012/03/idofutar.html

http://szkp1.blogspot.hu/2012/11/radiojatek-idofutar-2.html

http://szkp1.blogspot.com/2013/12/radiojatek-idofutar-3.html

Észrevették végre mások is:

http://nol.hu/kultura/hiaba-okozott-fuggoseget-1533887#comments_1533887


Nincsenek megjegyzések:

A legolvasottabb bejegyzések

Blogarchívum