A bejegyzések listája

2017. május 15., hétfő

Videó: nem kímélték a kérdezők a magyar szabadkőművest

Elkészült a videó a beszélgetésről ...


werlewe
Videó: nem kímélték a kérdezők a magyar szabadkőművest
Mi köze van a szabadkőműveseknek a zsidókhoz, a gyíkemberekhez vagy Soros Györgyhöz? Egy páholytag kiállt a nyilvánosság elé, és minden felmerülő kérdést őszintén válaszolt meg. 
Szeretlek Magyarország
2017. május 15.

"
Kik azok a szabadkőművesek? Munkanélküli építési vállalkozók? Ártalmatlan filozófusok vagy összeesküvő Soros-bérencek? Hány tégla van közöttük, és vajon falaznak-e valakinek? Ezzel az elmés narrációval startolt kollégánk diplomafilmje. A közel háromnegyed órás anyag főszereplője Horváth Iván, a Magyarországi Nagyoriens Szabadkőműves Páholy tagja és egykori nagymestere, akinek megkötés nélkül tehettek fel kérdéseket az érdeklődők. Az előadó válaszait legalább nyolc kamera rögzítette; a YouTube-ra a beszélgetés alapján készült film került fel.

Az eszmefuttatás folyamán szóba kerültek többek között az illuminátusok, a gyíkemberek, a zsidók, Soros György, illetve a CEU-ügy is. Horváth Iván az is elárulta, hogy mi a véleménye a szabadkőműves kézfogásról, és hisz-e Istenben. A vizsgafilmben kollégánk megszólaltatott néhány résztvevőt is, akik nem tartották magukban a kritikus gondolatokat sem.

Az előadóról
 
Horváth Iván irodalomtörténész, egyetemi tanár és a Mindentudás egyetemének egykori szereplője - közleményei azonban nem kapcsolódnak a szabadkőművességhez. Egy évvel ezelőtt, 2016 nyarán írt politikai röpirata a páholyában viszont élénk vitát váltott ki.

Forrás: http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/video-nem-kimeltek-a-kerdezok-a-magyar-szabadkomuvest/

Nincsenek megjegyzések:

A legolvasottabb bejegyzések

Blogarchívum