A bejegyzések listája

2010. december 31., péntek

A Jászi Oszkár páholy új honlapja

A Jászi Oszkár páholy honlapja több mint négy éve fut a http://szabadkomuves.blogspot.com/ címen. Közben volt egy kis kitérő, a szerkesztő 2006 végéig párhuzamosan a http://szabadkomuves.blogter.hu lapon is publikálta saját és páholytagjai írásait, de amellyel végül is felhagyott. Ennek a verziónak az érdekességei az ottani reagálások, hozzászólások.

Most az új honlap megmaradt a Google keretei között, de új sablonnal, látványosabb háttérrel és az újabb lehetőségek kihasználásával készül. Így az Oldalak segítségével publikálták állandóan szem előtt tartva bemutatkozásukat, egy összefoglalót a szabadkőművességről és az Andersoni alkotmányt. Elkezdték egy linkajánló szerkesztését és hamarosan meg fog jelenni egy GyÍK (Gyakran ismételt kérdések) cikk is itt.

A régi honlaphoz képest már újdonság az Öt mester kiállítással kapcsolatos bejegyzés és az Arany János verssel gazdagított B. Ú. É. K. jókívánság.

Gratulálok a régi weblap szerkesztőjének a hosszú éveken keresztül végzett áldozatos munkájához és kívánom az új lap készítőinek, hogy őrizzék meg a régi lap erényeit, miközben új színekkel gazdagítják.



Pótlólagos megjegyzés: A honlap legújabb verziója a http://www.jophe.org/ címen található.


Kapcsolódó lapok:

http://jaszioszkarpaholy.blogspot.com/

http://szabadkomuves.blogspot.com/

http://szabadkomuves.blogter.hu

Nincsenek megjegyzések:

A legolvasottabb bejegyzések

Blogarchívum